Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ.: + 86-595-22010206
Fax: + 86-595-22010206
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:qyleo01@163.com
Διεύθυνση: Xianyang Youyi Road, Xingping, πόλη, Επαρχία Shaanxi, 713100, Κίνα
Μοντέρνα διπλή γαλλική πόρτα

Μοντέρνα διπλή γαλλική πόρτα

Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη δική σας πόρτα ως το υλικό που θέλετε, το χρώμα που θέλετε, το σχέδιο κύλισης που θέλετε και να βάλετε τον τύπο γυαλιού που σας αρέσει.

Διπλή γαλλική πόρτα εισόδου

Χαρακτηριστικά:

Οι γαλλικές πόρτες έρχονται σε πολλά στυλ. Είναι παρόμοια με τις πόρτες patio στο ότι είναι ως επί το πλείστον γυάλινες πόρτες. Επιπλέον, οι γαλλικές πόρτες έχουν συνήθως γυαλί διπλής όψης για καλύτερη μόνωση. Το Qian Yi Iron Work προσφέρει εξωτερικές γαλλικές πόρτες σε σίδηρο και ήρθε σε διάφορα διακοσμητικά στυλ γυαλιού και με περσίδες μεταξύ του γυαλιού. Με μια γαλλική πόρτα, οι δύο πόρτες είναι αρθρωμένες, που είναι το σημαντικό πλεονέκτημα της Γαλλικής Πόρτας, μπορείτε να ανοίξετε και τις δύο πόρτες.

Συσκευασία & Παράδοση

  • Λεπτομέρειες συσκευασίας: Οι πόρτες συσκευάζονται με μαργαριτάρι, χαρτί με φυσαλίδες, κιβώτιο πέντε φύλλων και ξύλινο κιβώτιο έτσι ώστε οι συσκευασίες να είναι πιο δυνατές και ευκολότερες στη φόρτωση και εκφόρτωση και να προστατεύουν το βραχίονα από τυχόν ζημιές. (Εάν η παραγγελία είναι LCL, χρειαζόμαστε παλέτα χάλυβα για να μειώσουμε πιθανές ζημιές.Αυτή η επιπλέον χρέωση είναι 200USD)

  • Χρόνος παράδοσης: 35 ημέρες μετά την κατάθεση παραλαβής.

Οροι πληρωμής:

  • Προπληρωμή 30%, υπόλοιπο 70% πριν από την αποστολή.

Στρώμα φινιρίσματος:  

  • Μετά από επίστρωση ψευδαργύρου, ψεκασμού κόκκινο αντιοξειδωτική βαφή, μαύρη βαφή, στη συνέχεια, κάνει το χρώμα πελάτη απαιτείται και τελικά βερνίκι ψεκασμού.


Hot Tags: διπλή γαλλική πόρτα εισόδου, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, εξατομικευμένεςHot Tags: μόδα διπλή γαλλική πόρτα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, εξατομικευμένες
Εξεταστική